Съобщения
2 posters
Страница 1 от 1
Re: Съобщения
Всяка събота от 15:30ч по БНТ дават по един епизод на Hannah Montana и Wizards of Waverly Place-където играе Селена!
Така..
ПЪРВО,искам да чиститя празниците на всички във форума и да пожелая настъпващата 2011 година да донесе повече усмивки и позитивни емоции на всички..
И след това искам да изразя негативизма си.Желая да се ограничи флууденето във форума,ако обичате.
И аз и другата админка,предпочитаме да прочитате мненията си преди да ги изпратите,и да се стараете те да бъдат грамотно написани.Приканваме по този начин да избягвате правописните грешки,защото понякога по този начин се получават неточности.
Благодаря ви и ви моля,спазвайте ПРАВИЛАТА на форума,за да бъде всичко наред.
ПЪРВО,искам да чиститя празниците на всички във форума и да пожелая настъпващата 2011 година да донесе повече усмивки и позитивни емоции на всички..
И след това искам да изразя негативизма си.Желая да се ограничи флууденето във форума,ако обичате.
И аз и другата админка,предпочитаме да прочитате мненията си преди да ги изпратите,и да се стараете те да бъдат грамотно написани.Приканваме по този начин да избягвате правописните грешки,защото понякога по този начин се получават неточности.
Благодаря ви и ви моля,спазвайте ПРАВИЛАТА на форума,за да бъде всичко наред.
Така трябва да кажа, че по правилата на всички форуми един потребител не може да има две мнения едно след друго , за да се избегне излишен флууд!!! Моля всички потребители да спазват това правило!!!
Tisdale_forever- Админ
- Брой мнения : 189
Местожителство : Sofia,Bulgaria
Имаме си нов дизайн! Честит на всички според мен е много хубав и Селена изглежда наистина амии много е красива!
Tisdale_forever- Админ
- Брой мнения : 189
Местожителство : Sofia,Bulgaria
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите