Правилата на форума
2 posters
Страница 1 от 1
Правилата на форума
1.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е във форума да се прише на КИРИЛИЦА
2.ЗАБРАНЕНИ са всякъкви псувни и караници в темите,те могат да стават по ЛС(Лично съобщение)!
3.Пишете само по зададената тема в дадена категория!
2.ЗАБРАНЕНИ са всякъкви псувни и караници в темите,те могат да стават по ЛС(Лично съобщение)!
3.Пишете само по зададената тема в дадена категория!
Re: Правилата на форума
¤•Selen4ety•¤ написа:[i][b][font=Georgia]1.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е във форума да се прише на КИРИЛИЦА
И аз да добавя, че може единствено и само когато ви се е развалил Българския на компютъра да пишете на латиница. =)
Tisdale_forever- Админ
- Брой мнения : 189
Местожителство : Sofia,Bulgaria
Поставям още едно правило което според мен винаги е било едно от най- досадните и глупави, но се нагала:
4. Задължително е мненията Ви да са по два реда, но не по- къси за да можете да ги пускате. По- къси могат да бъдат ЕДИНСТВЕНО в Говорилнята и другите предназначени затова места пр.: Игри
4. Задължително е мненията Ви да са по два реда, но не по- къси за да можете да ги пускате. По- къси могат да бъдат ЕДИНСТВЕНО в Говорилнята и другите предназначени затова места пр.: Игри
Tisdale_forever- Админ
- Брой мнения : 189
Местожителство : Sofia,Bulgaria
И още нещо,ще помоля да не използвате цветен шрифт при писането на мненията.За да можем аз и другата админка да се отличаваме и поправяме когато се налага.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите